School Reünie 2008

25 jaar later…

 30 Mei 2024
Stuur een Email naar: Ramon

Persoonlijke Informatie
Naam:
Ramon van Adrighem
Woonplaats:
Javea - Spanje
Burgelijke Staat:
Getrouwd.
Kinderen:
Geen kinderen, wel veel dieren.
Beroep:
Componist/Producer/Ontwerper/Programeur/etc.
Hobby:
Muziek, Reizen, Sex...
Favoriete Reisbestemming:
Republica Dominicana (Caribe)
Hyves:
ik heb geen Hyves.
Messenger:
MSN Messenger: ravana77
Yahoo Messenger: ravana77
Skype: ravana77

Mijn Verhaal

Emigratie naar Spanje
Zoals jullie allemaal denk ik wel weten, zijn wij meteen na het afscheidsfeest van school naar Spanje vertrokken. Ik ben daar toen in de Zevende klas terecht gekomen (in Spanje was de lagere school 8 jaar) ik heb die 7de klas toen 2 keer gedaan omdat ik natuurlijk in het beggin geen woord Spaans sprak, na die tweede keer ben ik naar een Technische school gegaan, maar dat was allemaal zo waardeloos (leraren die niet op kwamen dagen, etc.) dat ik maar gewoon helemaal gestopt ben met school... in Spanje was de leerplicht maar tot 14 jaar (hihihi) ik ben toen gaan werken, met mijn Pa als Reclame Schilder en als DJ in verschillende discotheken, s'avonds heb ik nog wel een jaartje Engelse gestudeerd op een talen insituut maar ik ben dus gewoon gaan werken op mijn veertiende... op mijn vijftiende was ik al DJ van een Macro Disco, een waanzinnige Discotheek met 3 dansvloeren, daar kwam gewoon 3000 man binnen... waanzinnige tijd was dat.

In die tijd beggon ik ook mijn eigen studio op te zetten en maakte reclame spotjes en jingles voor verschillende radios, ook organizeerde ik veel feesten in Discotheken, etc.

Binnekort meer...
Ik vetrek morgen naar Malaga en dan door naar Lanzarote dus red het nu ECHT NIET om het hele verhaal te schrijven... en foto's uit te zoeken, scannen, uploaden... maar dat ga ik zeer zeker zo snel mogenlijk doen!

Ik hoop op Lanzarote wat vrije tijd te hebben om het verhaaltje op te schrijven... de foto's volgen dan zodra ik weer thuis ben.

Groetjes allemaal en alvast bedankt voor jullie medewerking an deze ReŁnie Site!

xXx

Ramon.

Voorproefje
Mijn vader en ik lopen al een jaar of tien mee met de Moren en Christianen feesten hier in Javea, is net zoiets als 1 April, maar dan wat Spectaculairder. Hier een filmpje waar mijn vader op te zien is (ik was de cameraman dus je hoeft mij er niet tussen te zoeken):Laatste Bewerking: 10-10-2008
Ramon Reünie Site © 2008-2024